За нас

ФИРМЕНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

      „ЕКО КЛИМА 11” ЕООД гр. Бургас е лидер на пазар на климатична техника от 25 години, с пазарен дял повече от 35%.  Дейността на фирмата обхваща внос, дистрибуция,  монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на съоръженията. В резултат на своя дългогодишен опит и професионализъм,  днес фирмата разполага със съвременна сервизна база, повече от 100 високо квалифицирани служители и свои представителства в повечето градове на България.

      “ЕКО КЛИМА 11” поддържа търговски взаимоотношения с над 250 контрагенти в страната и в чужбина. Търговската марка е регистрирана в повече от 30 държави в света. През последните 2 години, фирмата затвърди своите позиции и на испанския пазар, където откри свой офис и складова база.

       “ЕКО КЛИМА 11” ЕООД предлага редица технологични нововъведения и дизайнерски решения за всяко приложение: жилищни , административни, търговски и промишлени сгради. Разнообразието от панели за вътрешните тела на климатиците Ви гарантира перфектно вписване във всеки интериор, като чрез системата си за филтриране осигуряват оптимално качество на въздуха в помещението.

       Някои от най-представителните функций са: интелигентен контрол на температурата, топъл старт, функция за икономична работа, нощен режим с допълнително намаляване нивото на шума, саморазмразяване на външното тяло, пълна самодиагностика на всички системи, цветен LED дисплей, генератор на аниони (отрицателни йони, които освежават въздуха придавайки му планинска свежест и клинична чистота).

     Климатичните системи са оборудвани с висок клас компресори на MITSUBISHI ELECTRIC, SANYO, MATSUSHITA и TOSHIBA. Цялостното оборудване от микроелектрониката до дизайна и дистанционното е взаимствана от водещи Японски фирми на световния пазар. Свръхмодерни производствени съоръжения и най-грижливо проведени изпитания на всички функции са гаранция за високия качествен стандарт.

ПАРТНЬОРИ/ДОСТАВЧИЦИ

     От 1997 година “ЕКО КЛИМА 11” ЕООД е официален вносител на собствена марка „OSAKA” и дистрибутор за България на продуктите с марка DAIKIN, FUJITSU, MITSUBISHI ELECTRIC, CARRIER, TREO и други доказани лидери на световния пазар за климатична техника.

Дългогодишното ни сътрудничество е доказателство за успех в  предлагането на иновативни и качествени решения за комфорт.

      “ЕКО КЛИМА 11” ЕООД е не само доставчик, а и висококвалифициран, надежден консултант в сферата на климатичната техника. Фирмата осигурява кратки срокове на доставка, гаранционен и следгаранционен сервиз, компетентно и качествено обслужване.

      През изминалите години марката бе предпочетена от Министерството на Финансите за почивната им база в ТК”Слънчев бряг”, Интерхотел “България”- гр. Бургас,  Банка ДСК - Бургас, Митница Бургас, Митница Варна, “ЛукОйл Нефтохим” АД- гр.Бургас, посолство на САЩ – гр.София, БСУ гр. Бургас, община Бургас, “LB Булгарикум”- София, верига от заведения за бързо хранене “ХЕПИ” и много други частни обекти: хотели, дискотеки, магазини за хранителни стоки, заведения на територията на цялата страна.

ЦЕЛИ

     С дейността си „ЕКО КЛИМА 11” ЕООД се стреми, чрез професионализъм и опит да разшири обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги. Акцентите залегнали в политиката на компанията са: КАЧЕСТВО, КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ, НОВИ ТЕХНОЛОГИИ В БРАНША, НАДЕЖДНОСТ, ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ и други.