Общи характеристики на климатици Осака

4-СКОРОСТИ НА ВЕНТИЛАТОРА Изберете от дистанционното управление една от трите скорости на вентилатора на вътрешното тяло или изберете автоматична скорост и оставете програмата да определи скоростта вместо Вас.

ПРЕЦИЗЕН ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛ Уникално вградено приспособление за прецизен контрол на температурата в границите на 0,1°C. Постоянната стайна температура се запазва чрез фино регулиране работата на компресора.

ПРИСПОСОБИМОСТ Климатиците OSAKA използват мулти иновационни функции за тестване на външното тяло, за защита на изпарителя от замръзване, за защита на компресора и др. По този начин те могат да се приспособят за работа при всякакви външни условия. СМАРТ КОНТРОЛ Забавено стартиране на компресора. Копресорът ще рестартира своята работа след 3 минути (5 минути в режим отопление) след спирането му или изключване на захранването, запазвайки баланса на налягането в охлаждащата система.

Защита от топлинно претоварване Когато температурата на вътрешното тяло е много висока, се включва защитата за топлинно претоварване и вентилатора на вътрешното тяло автоматично преминава в режим на по-високи обороти. Защита от студена въздушна струя В първите няколко минути на режим „Отопление” вентилаторът на вътрешното тяло не работи и лувъра не може да се управлява. След 5 минути климатикът започва да издухва топъл въздух.

Предпазване от замръзване За да предпази вътрешното тяло от замръзване и изсушаване на въздуха, компресорът и вентилаторът на външното тяло спират, а вентилаторът на вътрешното тяло автоматично преминава на високи обороти..